Ontstoppen in Tilburg

Ontstoppen in Tilburg

Riool verstopt of Afvoer verstopt?

Ons ontstoppingsbedrijf komt ook in Tilburg de afvoer ontstoppen.

Ontstoppen in Tilburg

Riool verstopt of afvoer verstopt? Wij komen deze afvoer ontstoppen in Tilburg en omgeving. Wij hanteren een starttarief van € 82,50 exclusief btw. In dit tarief zitten de voorrijkosten en een uur arbeid. Na het ontstoppen van de afvoer geven wij 12 maanden garantie op het ontstoppen.

Afvoer inspectie

Ons ontstoppingsbedrijf kan buiten verstoppingen oplossen ook de riolering of afvoer inspecteren met een Camera. Deze camera’s zijn voorzien van een zender welke boven de grond zijn te detecteren, waardoor precies de locatie van het probleem gevonden kan worden. Van de inspectie kunnen ook opnamen gemaakt om later terug te kijken of om een rapport te maken van de gehele inspectie.

Rioollucht in huis of pand

Last van rioollucht in huis of pand? ons ontstoppingsbedrijf kan deze rioollucht(stank) opsporen door een rookinspectie uit te voeren.
Meestal zit een leiding niet goed aangesloten of zit er een breuk of scheur in de afvoer of riolering. Na het constateren waar zich het probleem bevindt kunnen wij het riool of de afvoer repareren of vervangen. 

Afvoer verstopt Ontstoppingsdienst voor elke verstopping! Telefoon nummer ontstoppingsbedrijf 085 130 16 92 afvoer ontstoppen tilburg

In Brabant 085 130 16 92

Home