Riool-afvoer-inspectie

Inspectie van ons ontstoppingsbedrijf riool afvoer ontstoppingsdienst.

Rioolcamera inspectie of rioollucht in huis?

Rioolcamera inspectie

Ons ontstoppingsbedrijf kan naast het ontstoppen ook met een rioolcamera de afvoer inspecteren. Zit de riolering regelmatig verstopt laat dan een inspectie uitvoeren van de riolering of afvoer om te achterhalen waarom deze telkens verstopt raakt. Een riolering raakt meestal niet vanzelf verstopt vaak is er iets meer mis met de riolering. Zoals een breuk, aanslag of boomwortels die in het riool groeien. Na een rioolcamera inspectie kan door het ontstoppingsbedrijf een plan van aanpak gemaakt worden.

Opsporen van het probleem

Onze rioolcamera’s zijn uitgevoerd met een zender waardoor deze boven de grond te volgen zijn. Als er een probleem gevonden is kunnen wij deze precies opsporen. Dit gebeurt met een detector die de rioolcamera boven de grond kan lokaliseren. Daardoor is het mogelijk om gericht een stuk van de riolering te herstellen of vervangen. Hierdoor hoeft vaak niet alles overhoop gehaald te worden maar slechts een klein gedeelte.

Opnamen van inspectie

Wij kunnen van onze rioolcamera inspectie’s een opnamen maken. Deze worden opgenomen op een gegevensdrager. Daardoor is het mogelijk om deze opnamen later terug te kijken op een scherm en te verwerken in een rapportage.

Voor een camera inspectie te kunnen uitvoeren.

Voor met een rioolcamera in de riolering of afvoer een goede inspectie te kunnen uitvoeren, zal deze vaak eerst goed moeten worden gereinigd. Het reinigen of ontstoppen is nodig om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de staat van de riolering of afvoer. Ons ontstoppingsbedrijf kan de afvoerleiding of riolering eerst reinigen of ontstoppen.

Onze camera’s

Wij hebben verschillende camera’s om de afvoer of riolering te kunnen inspecteren. De rioolcamera’s die wij gebruiken kunnen een inspectie uitvoeren vanaf een diameter 40 mm tot een diameter van 200 mm.

Rioollucht in huis opsporen

Rioollucht in huis kunnen wij opsporen door een rookinspectie uit te voeren. Niks is zo vervelend als er een rioollucht in huis hangt. Vaak is er een leiding stuk of lek waardoor er dan rioollucht uit de afvoer komt en zich door het huis verspreid. Dit gaat vaak ook gepaard met rioolvliegjes(motmuggen) Ook kan het zijn dat een van de sifons droog is komen te staan door er weer water in te zetten zal de stank weer verdwijnen. Nog steeds last van rioollucht in huis neem dan contact op met ons ontstoppingsbedrijf. Deze kunnen het probleem vinden en herstellen of vervangen.

Visuele inspectie

Is er een kruipruimte aanwezig dan kan de riolering ook visueel geïnspecteerd worden op gebreken. Deze gebreken zijn dan ook vaak makkelijk weer te corrigeren of te herstellen.

Riool-Afvoer-Ontstoppingsdienst

Voor als de afvoer of riolering niet doet wat deze zou moeten doen. Wij helpen om de afvoer of riolering weer te laten doen waar deze voor gemaakt is. Wij kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren om de riolering weer in goede staat te krijgen. Onze ontstoppingsdienst kan het riool ontstoppen, inspecteren, herstellen of vervangen en rioollucht in huis opsporen. Ons Ontstoppingsbedrijf hanteert een starttarief van € 75,- inclusief btw. Dit zijn de voorrijkosten en een uur arbeid daarna rekenen wij € 37,50 per halfuur inclusief btw. Of wij nu ontstoppen, camera inspectie of rioollucht in huis opsporen ons ontstoppingsbedrijf rekent hier geen extra toeslagen voor.

  • 12 maanden garantie
  • All-in uurtarief

Home